Razmena linkova i banera

Laptop servis Beograd - Laptop centar za servis i popravku laptopova.

Servis računara - Najbolji servis računara u Beogradu

Pvc stolarija po meri - Najbolja pvc stolarija: vrata, prozori, komarnici, profili, izrada i ugradnja Beograd

Šlep služba - Ako vam je potrebno šlepanje vozila u Beogradu i u bilo kom mestu, slep sluzba AS

Tapete Beograd - Tapete za vaš dom, dekorativne tapete.

 

Razmena linkova - kako ?

Razmena linkova je isto što i razmena brojeva telefona. Dakle, brojeve telefona razmenjujemo zarad kontakta, posla, veze, prijateljstava. Tako je i sa razmenom linkova. Što više prijatelja imamo, imamo više preporuka a samim tim i više posla. Sve je u vezi sa poslom kojim se bavimo. Dakle, ako je vaš posao servis mobilnih telefona, vi možete svoj broj telefona dati bilo kome - svakome. Zato što danas svako ima mobilni. Ali ako je vaš posao prodaja solarijuma, vaš broj nećete dati čistaču ulica ili nosaču kofera. Dakle, razmena je ciljana i smislena samo ako je usmerena ka krajnjem korisniku.

Postoji više razloga za razmenu linkova sa sajtovima. Pre svega je važan sadržaj sajta. Zatim dizajn i na kraju njegova pozicija na Google pretraživaču - čitaj: "važi i obrnuto". Naravno, ovaj redosled bi po mnogima izgledao obrnuto, a to znači da trebamo razmenjivati linkove samo sa sajtovima čija je Google pozicija dobra. Svejedno kojim ćemo redosledom krenuti, važno je da budemo u temi i pratimo sajtove slične tematike. To znači da je jako poželjno da sajtovi sa sličnim sadržajem, pomoću linkova, ukazuju jedni na druge.

SEO efekat razmene linkova

Za postizanje dobre pozicije na Google-u, potrebna je dobra SEO optimizacija poznatija kao SEO (Search Engine Optimization).

Zašto je naš servis na prvoj Google strani po svim važnim terminima ?

Zato što smo posao optimizovanja svih stranica poverili poznatom Swebdizajn timu, koji praktično svakodnevno usklađuje naše zahteve sa potražnjom klijenata.

Jednostavno je, ako želite više poseta, bolji Page Rank, bolju poziciju na Google pretraživaču i više posla, angažujte profesionalce da vam urade SEO.