Šarke za laptop

Šarke za laptop imaju funkciju da spoje ekran sa kućištem i pri tome omoguće nesmetano i lako otvaranje i zatvaranje ekrana. Naš servis računara prodaje šarke za laptop za većinu modela laptopova. Najpre ćemo pokušati da popravimo/repariramo vaše šarke ako je moguće. Ukoliko su nosači prednje i zadnje maske (šarke) potpuno pukle do te mere da se ne mogu reparirati, zamenićemo ih novim ili polovnim po dogovoru. Šarke su izrađene od odgovarajućeg metala (čelik ili legura poznatija kao špialter) a koji je kod većine modela laptopa krt i puca kao staklo na mestu gde je najveće opterećenje (pregib ekrana i donjeg dela kućišta). Kada šarke popuste onda se kućište laptopa lomi, puca i tada je laptop praktično neupotrebljiv. Još gora situacija je kada se zbog loma šarke i kućišta pokidaju kablovi (flet, video, wifi, kamera, zvuk...). U tom slučaju cena popravke raste.

Kontaktirajte nas kako bi smo pronašli i ugradili odgovarajuće šarke za vaš laptop.

Ukoliko je potrebno, pored zamene šarki, naš servis radi i reparaciju kućišta kompletno ili samo deo kućišta kako bi se osigurala njegova puna funkcionalnost, odnosno ako je napuklo, prslo, polomilo se mnogo ili nedostaje deo kućišta oko šarki.

Novo: Prilikom zamene šarke dobijate gratis kompletno čišćenje laptopa, zamenu termalne paste i čišćenje od prašine unutrašnjost laptopa, tastature i ekrana. Time ostvarujete uštedu od 1.500 dinara !

1. Šarke za Lenovo laptop

Nema šarke

read more

2. Šarke za Asus laptop

Nema šarke

read more

3. Šarke za Acer laptop

Nema šarke

read more

4. Šarke za HP laptop

Nema šarke

read more

5. Šarke za Toshiba laptop

Nema šarke

read more

6. Šarke za DELL laptop

Nema šarke

read more

7. Šarke za Sony laptop

Nema šarke

read more

8. Šarke za Samsung laptop

Nema šarke

read more

9. Šarke za MAC laptop

Nema šarke

read more

Šarke za laptopove svih modela nalaze se u našem magacinu. Ono što nema na web sajtu moguće je da se nalazi na zalihama pa je najbolje da nas kontaktirate kako bi smo pronašli odgovarajuće šarke za vaš laptop. Prilikom zamene šarki uglavnom se vrši i reparacija kućišta.