Laptop delovi

 

Laptop delovi za sve poznate modele laptopova. Asus, Acer, Apple, Dell, Fujitsu, HP Compaq, IBM, Lenovo, LG, Samsung, Sony, Toshiba.

Servis i popravka laptop računara u Beogradu obezbeđuje rezervne delove za laptopove svih modela. Ako vam je potrebna baterija za laptop, tastatura, punjač, ekran, ili su šarke i kućište laptopa oštećeni na pravom ste mestu. Pored novih delova za laptop na stanju su i polovni laptop delovi. Polovni delovi za laptopove su testirani i potpuno ispravni a cena delova u odnosu na nove je povoljnija.

Matične ploče za laptop

Laptop procesori

Laptop hard diskovi 2,5 inch, SSD

Memorije DDR3/DDR2

Laptop grafičke karte

Punjači za laptop

Ekrani za laptop

Kućišta za laptop

Tastature za laptop

Kuleri, ventilatori

Baterije za laptop

Šarke za laptop

Zvučnici

Ostalo: Kablovi, inverteri, adapteri

 

LAPTOP DELOVI SLANJE NA ADRESU

 

Laptop delovi se mogu poslati na vašu adresu, uglavnom danas za danas ili danas za sutra, u bilo kom gradu Srbije. Sve što je potrebno je da nam dostavite tačan naziv komponente, model laptopa kao i fotografiju (ako je potrebno). Nakon toga na vašu adresu putem PostExpress-a, šaljemo pošiljke u roku od 1 radnog dana. Slanje laptop delova vršimo po prijemu vaše porudžbine.

Ukoliko je potrebno, možemo od vas dodatno traziti informacije o laptopu, računaru ili tabletu kako bi smo bili 100% sigurni da je deo odgovarajući.

Cena poštarine u većini slučajeva ne prelazi 250 dinara (pošiljke do 1 kg).

Za ispravnost pošiljke garantuje naš servis, osim u slučaju da se neadekvatnom ugradnjom s vaše strane ili vašeg servisera ošteti deo. U tom slučaju ne snosimo nikakvu odgovornost.

Napomena: Novi delovi se prodaju uz prateću garanciju od 6 meseci. Svi polovni laptop delovi se testiraju i kupac dobija radnu garanciju od 15 - 30 dana (ekrani za laptop - garancija 3 meseca). U svakom slučaju, ugradnja delova je uračunata u cenu.

Moguće je plaćanje preko računa. Trenutno plaćanje karticom nije u funkciji.

Što se tiče ugradnje tastature i ekrana kao i popravke matične ploče laptopa, savetujemo vam da je bolje da nam pošaljete laptop kako bi smo uradili kompletnu dijagnostiku i pronašli kvar. Dijagnostike drugih servisa ne možemo prihvatiti jer se često puta desi da određeni servis pokuša da neadekvatno popravi matičnu ploču što nama otežava djagnostiku.

Zamena tastature i ekrana traje kratko i moguće je da u istom danu vratimo laptop na vašu adresu.

Ukoliko smatrate da bi vam odgovarala cena instalacije operativnog sistema od 1500 dinara + trošak za poštarinu od 400 din, slobodno nam pošaljite laptop kako bi smo vam instalirali sistem i sve prateće programe koji su potrebni za svakodnevni rad na laptopu.

Tagovi: laptop delovi, baterije, punjači, tastature, inverteri, šarke, kućišta, tastature, polovne komponente, polovni delovi, pc komponente, polovni računari, racunar za delove, oglasi kupujem prodajem, računarske komponente