Održavanje računara

 

odrzavanje racunaraOdržavanje računara je posao koji moraju obavljati profesionalci, odnosno serviseri koji će pratiti vaš rad, povremeno proveravati rad računara i u datom momentu obaviti servis, proveru i eventualnu popravku ili nadogradnju računara.

Održavanje računara bi pop pravilu trebalo da bude usluga koja se zasniva na ugovoru koji propisuje šta tačno ista obuhvata. To znači da se servis obavezuje da vaš raunar ili računarski centar permanentno ili povremeno održava na osnovu potrebe i mogućnosti.

U principu, pod održavanjem računara se podrazumeva dijagnostika rada PC uređaja, otkrivanje eventualnih propusta ili grešaka u radu, dodatno optimizovanje sistema. Ako je potrebno zameniti određeni deo na računaru onda to zahteva često i dodatne usluge koje se fakturišu posebno ili su već ugovorom obuhvaćene.

 

Održavanje računara obuhvata:

 

  • Dijagnostika kvara i problema na računarima pojedinačno.
  • Online servis (daljinska popravka) računara hitno (odmah)
  • Čišćenje računara na svakih 6 meseci
  • Provera ispravnosti računarske mreže i servis
  • Bekap (zaštita) i spašavanje podataka na računarima i laptopovima

MESEČNO ODRŽAVANJE RAČUNARA

 

AKCIJA - KOMPLETNO ČIŠĆENJE LAPTOPA OD PRAŠINE I VIRUSA - 1500 DINARA

 

Mesečno održavanje računara obezbeđuje viši nivo sigurnosti jer se na taj način minimalizuje vremenski period potreban za bekap podataka, što znači da je bezbednost podataka podignuta na najviši nivo. Naš servis računara i laptopova nudi sve opcije za održavanje računara u potrebnom vremenskom intervalu, povremeno ili stalno.

Imajte na umu da se sve može popraviti ali trajno oštećeni i izgubljeni podaci se nikako ne mogu vratiti !

 

Cena održavanja računara

 

Cena održavanja računara je stvar dogovora i mi ćemo vam ponuditi nekoliko opcija i mogućnosti za plaćanje. Cene na mesečnom nivou se kreću već od 2500 din. Za sve informacije u vezi paketa i akcija možete nas kontaktirati.

 

Ne rizikujte i ne ostavljajte svoje podatke i poslovanje nezaštićenim!

Poverite posao održavanja računara profesionalcima.

Održavanje računara Beograd - 064 / 242 - 60 - 60