Laptop servis Beograd

laptop servis beograd Laptop servis Beograd radi sve vrste popravke laptopova kao što su Apple, Asus, Acer, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, Samsung, LG, Sony Vaio ... itd. Cene usluga može pogledati na stranici cenovnik laptop servisa.

Laptop servis BGD - Popravka desktop i laptop računara, dijagnostika kvara, popravka hardvera i softvera na laptopu uz povoljne cene i profesionalne usluge.

Posedujemo stručnost, profesionalni alat i volju da svaki problem rešimo bez odugovlačenja.

Ukoliko je kvar teško rešiv, laptop servis konsultuje kolege iz više servisa u gradu. Za dijagnostiku kvarova na laptopu se koriste specijalizovane servisne prostorije poznatih laptop servisa u Beogradu. Prvenstven, ovlašćeni servis biće konsultovan u vezi popravke vašeg laptopa i ukoliko je istekla garancija onda nije problem, vaš laptop će biti uzet na dijagnostiku i popravljen.

Servisi laptopova

Laptop servis i popravke obavljamo na sledećim laptopovima:

ACER LAPTOP SERVIS

APPLE SERVIS

ASUS LAPTOP SERVIS

DELL LAPTOP SERVIS

FUJITSU LAPTOP SERVIS

HP LAPTOP SERVIS

LENOVO LAPTOP SERVIS

MSI LAPTOP SERVIS

SAMSUNG LAPTOP SERVIS

TOSHIBA LAPTOP SERVIS

SONY LAPTOP SERVIS

 

Laptop servis usluge

 

- Instalacija sistema Windows 10, 8.1, Win 7, Windows XP, Vista, Linux, MAC. Popravka sistema i upgrade.

- Čišćenje ventilatora (kulera) na procesoru od prašine. Nova termička pasta. Kompletno čišćenje unutrašnjosti laptopa. Čišćenje laptopa od prašine i brisanje virusa. Čišćenje tastature i displeja.

- Popravka ili kompletna instalacija sistema (Windows, Linux).

- Zamena hard diska (SATA, ATA). Bekap, spašavanje, čuvanje podataka sa HDD-a.

- Nadogradnja memorije (DDR 400/1, DDR2, DDR3, DDR4), ubrzavanje laptopa.

- Čišćenje računara od virusa, malware-a, trojanaca ... itd. Instalacija antivirusnog programa.

- Popravka elektronike (zamena DC konektora, popravka punjača za laptop ... itd).

- Instaliranje originalnih drajvera i programa. Update drajvera laptopa i operativnog sistema.

- Optimizacija operativnog sistema za brži rad laptopa.

- Umrežavanje laptopa sa ostalim računarima u kući ili na poslu. Podešavanje Wireless mreže.

- Spašavanje podataka sa laptopa koji ne radi. Vađenje podataka sa ispravnih laptopova.

- Zamena tastature na laptopu. Ne menjaju se tasteri (dugmići) pojedinačno.

- Zamena ekrana na laptopu (Toshiba, Acer, MSI, HP, Samsung, Lenovo, Fujitsu Siemens, Sony, Asus). Zamena notebook displeja.

 

Ovo je samo ukratko spisak usluga koje možemo da ponudimo. Naravno, postoji još mnogo toga vezano za dijagnostiku i popravku laptop računara. Takođe, lakši kvarovi na laptopu se mogu rešiti i na licu mesta, što znači da možemo doći kod vas radi popravke. Ako je kvar teži, popravka se izvodi u laptop servisu specijalizovanom za takvu vrstu popravke.

 

Laptop serviseri rade non-stop:

 

- Ako vam je potrebna samo konstatacija kvara (dijagnostika) bez popravke, ova usluga se naplaćuje. Ako kompjuter popravljate kod nas, dijagnostika je besplatna. Cene su na stranici Cena popravke laptopa

- Sve popravke se izvode na vaš lični zahtev. Ukoliko unapred znate kvar, u obavezi ste da nam predočite to kako bi smo brže rešili problem..

- Usluge kao što su: čišćenje laptopa, čišćenje prašine, nadogradnja memorije, hard diska i slično traju obično do 1 - 2 radna sata.

- Konstatacija kvara se vrši u roku od 1 - 2 radna dana ako je kvar lakši a ukoliko se kvar nalazi na matičnoj ploči laptopa onda dijagnostika može potrajati znatno duže. Kod lakših kvarova, pronalaženje problema može trajati i svega par minuta. Nakon testiranja, javljamo vam ishod kao i predlog za popravku.

- U dogovoru sa vama poručujemo deo za laptop, čija nabavka traje određeno vreme.

- Konstatacija kvara na laptopu se ne naplaćuje ako dijagnostika ne zahteva kupovinu delova za test.

- Ono što drugi laptop servisi nisu mogli da poprave, pokušaćemo mi. Ali, to ne znači da smo u obavezi da vaš laptop popravimo ako ne može. Neki kvarovi kod laptopova su jednostavno preskupi za popravku i ne isplate se.

- Na kupljene nove delove, dobijate garanciju od prodavca od 2 godine. Ako se dogovorimo da želite ugradnju polovnog dela, dobijate radnu garanciju na ugrađeni deo od 30-365 dana.

- Vreme potrebno za servis pokvarenog laptopa je od 1 - 14 radnih dana. Ukoliko se ispostavi da laptop nije moguće popraviti, vraćamo vam ga nazad, pri čemu eventualno plaćate samo dijagnostiku kvara.

- Ukoliko imate stari laptop koji želite prodati ili ga nadograditi, posetite stranicu sa polovnim komponetama ili postavite oglas za prodaju laptopa. Polovni laptopovi

 

LAPTOP SERVIS BEOGRAD - DOLAZAK NA KUĆNU ADRESU !